Stranačke aktivnosti     | 12.06.2019. 12:51 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović održao je danas sastanak sa voditeljem Izaslanstva Europske unije u BiH i specijalnim predstavnikom Europske unije u BiH, veleposlanikom Lars-Gunnar Wigemarkom.

Razgovaralo se o aktualnoj političkoj situaciji, uspostavi funkcionalne vlasti kao i aktivnostima koje se provode u tome procesu.

Sugovornici su se složili kako je potrebno žurno pristupiti ozbiljnom razmatranju određenih preporuka i analiza vezanih za put Bosne i Hercegovine ka Europskoj uniji u kontekstu Mišljenja o zahtjevu BiH za članstvo u EU, koje je Europska komisija objavila 29. svibnja 2019. godine.

Predsjednik Čović je kazao kako je nužno da institucije na svim razinama nastave neometano ispunjavati reformske obveze, osobito one koje se vežu za europski put Bosne i Hercegovine, s naglaskom kako predstavnici hrvatskoga naroda traže žurnu uspostavu vlasti u BiH.

Ured za informiranje HDZ-a BiH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

U ponedjeljak sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana