Stranačke aktivnosti     | 10.06.2019. 18:57 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović boravio je danas u radnom posjetu Općinskom odboru HDZ-a BiH Neum.
U službenom posjetu Neumu, predsjednika Čovića dočekao je načelnik općine i predsjednik OO HDZ-a BiH Neum dr. Živko Matuško, uz članove Općinskog odbora i vijećnike HDZ-a BiH Neum.

Matuško je na sastanku izložio program rada Općinskog odbora, posebno s aspekta unutarstranačkih izbora te prezenirao tijek provedenih Izbornih skupština po temeljnim ograncima. Također, upoznao je predsjednika Čovića o aktivnostima koje se provode na području općine Neum, posebno vezanih oko priprema za novu turističku sezonu te se osvrnuo na aktualne projekte i planove na svim područjima koji se provode, ali naglasio je i probleme s kojima se suočava lokalna izvršna i zakonodavna vlast.

Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović upoznao je sudionike sastanka i o aktualnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini te iskazao potporu svim projektima važnim za općinu Neum koju provode stranački dužnosnici na lokalnoj razini i koje iskažu kao prioritet za ovu općinu.

Također, pozvao je sve članove na zajedništvo, stabilizaciju prilika te izrazio nadu da će demokratski biti izabrani novi članovi Općinskog odbora koji će nastaviti djelovati u cilju ostvarivanja što boljih uvjeta za život svih stanovnika općine Neum.

Ured za informiranje HDZ-a BiH

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

HDZ BiH: Domaći dužnosnici moraju predvoditi političke procese i europske integracije BiH

Priopćenje za javnost Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Široki Brijeg

HDZ BiH: Dan neovisnosti poziva na ustavno domoljublje, nastavljamo raditi na europskom putu BiH

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo