FENA biznis     | 08.06.2019. 14:46 |

Globalni trendovi na lokalnom tržištu: Otvoren novi koncept dućan Exclusive

FENA Saopćenje

 

Sarajevska Radićeva ulica danas je još jednom svjedočila činjenici da i bh. kompanije mogu rasti i napredovati, podsjećajući nas na važnost rada, truda i zalaganja. Tako ovu ulicu, u srcu glavnog grada BiH, od danas krasi i specijalno dizajniran izlog sa školskim, kancelarijskim i darovnim asortimanom novog multi-brand koncept dućana Exclusive, koji je svoja vrata otvorio Sarajevu na tri nivoa zgrade austrougarskog stila.

Uz poruku Inspirišemo život, prvi koncept dućan ovog tipa, otvorili su Jasmin Porobić, direktor kompanije i Elma Porobić, kreativna direktorica.

„Iznimno sam sretan što viziju brenda Exclusive od danas možemo prezentovati i u novom concept dućanu u Sarajevu. Naš cilj je nastaviti donositi globalne trendove na lokalno tržište, učiniti ekskluzivnost dostupnu svima i time podsticati nove ideje. Vesele me rezultati koje smo, kao kompanija, ostvarili do sada, a siguran sam da će oni u narednom periodu biti još značajniji,“ istakao je ovim povodom direktor Jasmin Porobić. 

Prilikom osnivanja, 1991. godine, osnovna djelatnost ove kompanije bila je trgovina papirom, proizvodima od papira i uredskim materijalom. Danas, Exclusive nudi mnogo više, pa se tako u ponudi nalazi preko 15.000 različitih artikala u sedam kategorija.

U sklopu ove široke lepeze proizvoda moguće je pronaći artikle za djecu, poput školskog pribora i igračaka, uredski materijal i računarsku opremu, ali i umjetnički pribor, te darovni asortiman.

Kompanija Exclusive ima tri poslovne jedinice i četiri prodavnice u tri bh. grada, Sarajevu, Tuzli i Zenici, dokazujući da ima se, uz mnogo truda i rada, može uspjeti i na području naše zemlje. 

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Superjunak Beepster učio osnovce u ZDK o važnosti energijske efikasnosti

Besplatan program obuke u sektoru hotelijerstva

STORY HALL OF FAME red carpet party savršen uvod u Sarajevo Film Festival

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo