Stranačke aktivnosti     | 08.06.2019. 10:24 |

Priopćenje HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

HDZ BiH u Žepču svečano obilježio 29. obljetnicu osnutka

U Domu kulture Žepče upriličena je svečana akademija u povodu obilježavanja 29. obljetnice osnutka Općinskog odbora HDZ BiH Žepče.

Izaslanstvo HDZ-a BiH predvođeno predsjednikom dr. Draganom Čovićem i predsjednikom OO HDZ BiH Žepče Josipom Martićem, položilo je vijence i svijeće na Središnjem spomen obilježju poginulim braniteljima u Žepču prije početka svečane akademije.

Sve nazočne, u ime domaćina, pozdravio je predsjednik OO HDZ BiH Žepče i ministar prostornog uređenja u Vladi Federacije BiH Josip Martić koji je nazočnim čestitao obljetnicu.  

Martić se posebno zahvalio svima koji su dali svoj doprinos uspjesima i pobjedama ove Općinske organizacije HDZ-a BiH proteklih godina te pozvao na još upornije zalaganje u budućnosti.

„Ne može se bez HDZ-a BiH razmišljati o budućnosti ovoga prostora“, kazao je predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović obraćajući se na stranačkoj obljetnici u Žepču.

„Koliko god je teško i koliko god ima razočarenja u tom našem dogovaranju, tri predstavnika, tri partnera, nama je prevažno da smo dio te političke utakmice, i tko god pokuša izmjestiti HDZ BiH iz tog procesa jasno je kako bi to završilo. To nismo dozvolili svojim političkim djelovanjem i ja ću vas s te strane motivirati da tako i nastavimo“, poručio je dr. Čović.

Predsjednik Čović, u svome obraćanju je čestitao vodstvu stranke na predanoj borbi i zalaganju pri ostvarivanju stranačkih ciljeva i interesa na prostoru Žepča, te ih pozvao da ustraju i dalje u dobro organiziranim poslovima, planovima i obavezama kako su to radili i do sada.

„Važno je da mi na ovaj način kao jedna velika obitelj šaljemo poruku iz Žepča iz ovog prostora županije Zeničko-dobojske i čitave BiH. Ja sam preponosan na ono što smo mi radili ovih 29. godina. Oni koji su malo stariji znaju koliko je to bilo teško vrijeme i vrijeme izazova“, kazao je dr. Čović.

„Žepački kraj je ponovno zaslužio, odnosno ovaj prostor, da ima svog predstavnika i na federalnoj i na državnoj razini vlasti. I to je nešto što daje za pravo svima vama da možete sutra mnogo značajnije participirati u svim institucijama“, poručio je dr. Čović.

Nazočnima su se obratili još i Ivo Tadić, predsjednik ŽO HDZ-a BiH ZE-DO županije i predsjednik Kluba hrvatskih izaslanika u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH te Mato Zovko, član Predsjedništva HDZ-a BiH i načelnik Općine Žepče.

Svečanoj akademiji povodom 29. Obljetnice HDZ BiH Žepče, pored domaćeg članstva, nazočili su brojni istaknuti gosti, stranački dužnosnici iz izvršne i zakonodavne vlasti sa svih razina.

Ured za informiranje HDZ-a BiH

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

HDZ BiH: Domaći dužnosnici moraju predvoditi političke procese i europske integracije BiH

Priopćenje za javnost Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Široki Brijeg

HDZ BiH: Dan neovisnosti poziva na ustavno domoljublje, nastavljamo raditi na europskom putu BiH

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo