Bosna i Hercegovina     | 07.06.2019. 12:09 |

Humanitarni koncert duhovne glazbe 'Pomozimo zajedno' u Širokom Brijegu

FENA Saopćenje

ŠIROKI BRIJEG, 7. lipnja (FENA) - U povodu obilježavanja sedme godišnjice rada i djelovanja humanitarna udruga "Fra Mladen Hrkać" organizira tradicionalni humanitarni koncert duhovne glazbe "Pomozimo zajedno!", u suradnji s Franjevačkim samostanom i župom Uznesenja Blažene Djevice Marije iz Širokog Brijega.

Koncert će se održati u ponedjeljak, 24. lipnja, ispred crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije u Širokom Brijegu s početkom u 20 sati.

Na koncertu će sudjelovati Radojka Šverko i prof. Vladimir Babin, Stijepo Gleđ Markos, Infinitas i Dominik Lučić, Sestre Ramljak, Stjepan Lach, fra Marin Karačić i Đuro Ravenšćak, najavili su organizatori.

Koncert "Pomozimo zajedno!" još je jedan u nizu događaja čiji prihod od dobrovoljnih priloga, jednokratnih donacija i poziva na humanitarne brojeve telefona (17000 za područje BiH i 060 9999 za područje RH) bit će usmjeren u fond projekta “Dom fra Mladen Hrkać” u sklopu kojeg će Udruga nastaviti djelovati i pružati pomoć najranjivijim korisničkim skupinama.

Ulaz je slobodan, a svi posjetitelji imat će mogućnost dati svoje dobrovoljne priloge u donacijske kutije na izložbenim informativnim pultovima na samom mjestu događaja.

Koncert se održava pod visokim pokroviteljstvom Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Županije zapadnohercegovačke i Grada Širokog Brijega.

Glavni sponzori događaja su JP Hrvatske telekomunikacije d.d. Mostar i JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar.

Humanitarna udruga "Fra Mladen Hrkać" pomaže osobe sa zdravstvenim poteškoćama s područja Bosne i Hercegovine i Hrvatske koje se liječe u Zagrebu, daleko od svog doma.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

HKD Napredak Mostar partner na europskom projektu

Zaklada fra Mladen Hrkać i Općina Ravno potpisuju sporazum o suradnji

Humanitarni koncert za izgradnju vatrogasnog doma u Lištanima

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta