Bosna i Hercegovina     | 05.06.2019. 14:50 |

Prikupljeno na stotine kutija odjeće i obuće za pomoć potrebitima

FENA Saopćenje

TOMISLAVGRAD, 5. lipnja (FENA) - Akcija prikupljanja odjeće i obuće za socijalno ugrožene obitelji održana je proteklog tjedna u organizaciji Duhovno humanitarne udruge "Kap ljubavi" iz Tomislavgrada.

U akciji prikupljanja naglašeno je kako odjeća i obuća trebaju biti uredni i nosivi, a u pakiranju na stotine kartonskih kutija odjeće i obuće sudjelovali su uglavnom stanovnici s područja Tomislavgrada.

Kako je za Fenu kazala tajnica udruge "Kap ljubavi" Dražena Perković, prikupljena odjeća i obuća u srijedu je utovarena i tijekom sutrašnjeg dana bit će predana Udruženju Roma "Jačanje Zuralipe" čiji aktivisti će podijeliti prikupljenu robu stanovnicima naselja Kruščica i Sofa kod Viteza.

"Sve smo utovarili i, ako bog da, ujutro će odjeća, obuća i sve prikupljeno biti isporučeno. Od srca hvala obitelji Šarac što su i ovaj put ponudili prevesti robu gdje god treba te svima koji su pomogli u ovoj akciji", kazala je Perković.

Inače, udruga "Kap ljubavi" trenutačno skrbi za oko 200 obitelji na području tomislavgradske općine te isto toliko i na područjima drugih općina, a svojim radom postala je prepoznatljiva, pa im se tako za pomoć obraća sve više ljudi iz cijele BiH, ali i Hrvatske.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Udruga Mihael pokrenula humanitarnu akciju za sigurnu kuću 'Majka Krispina'

Udruženje Pomozi.ba pokrenulo humanitarnu akciju za pomoć djevojčici Almi Kamarić

Obitelj Marijanović uskoro dobiva novi krov nad glavom

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'