Bosna i Hercegovina     | 04.06.2019. 12:14 |

Đelo Hadžiselimović na tribini u Ljubuškom

FENA Saopćenje

LJUBUŠKI, 4. lipnja (FENA) - Poznati hrvatski novinar Đelo Hadžiselimović gostovao je na javnoj tribini "Aktiviraj se!" održanoj u ponedjeljak u Ljubuškom u organizaciji Udruge mladih Agape.

Hadžiselimović je Mladima je govorio o nastanku i razvoju TV-a Zagreb, kasnije HRT-a, a prisjetio se i Domovinskog rata podsjetivši kako je u to vrijeme HRT odigrao važnu ulogu.

Osvrnuo se i na medije danas kazavši kako se ne zna u kojem smjeru će sve to ići.

"Medijski svijet današnjice je u kaosu, računalo, internet i televizija su u jako čudnom odnosu. Neki pretpostavljaju da će se to ujediniti u jednu jedinstvenu varijantu, ali ljudi smatraju da je dostupno previše informacija. Svi se sjećamo dok su tu bila samo dva-tri programa, svi su ih gledali, a danas kada imate tisuće programa nitko ih ne gleda, a Youtube raste. Koliko je to dobro, vidjeti ćemo", kazao je Hadžiselimović.

U sklopu proslave svoga rođendana udruga Agapa organizirala je niz događaja i javnih tribina na kojima su ugostili poznatog bh. psihologa Srđana Puhala i doktora Rajka Rajovića kojemu je fokus na radu s mladima.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Puhalo gostovao na edukativnoj tribini u Ljubuškom

Završena manifestacija mladih Ljubušaka 'Pozdrav ljetu'

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo