Stranačke aktivnosti     | 02.06.2019. 13:12 |

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

FENA Saopćenje

Saopćenje za medije

Novi članovi su potvrda ispravnosti politike Nezavisnog bloka

Kantonalni odbor Nezavisnog bloka Unsko- sanskog kantona otvorio je u Bihaću nove prostorije za članstvo, simpatizere i građane ovoga Grada.

“Ideja odgovorne i državotvorne politike koja želi svim građanima naše zemlje omogućiti jednake šanse i osigurati ravnomjerni razvoj i ulaganja na prostoru cijele BiH, svakim danom je sve jača i raduje nas da, povodom otvaranja novih prostorija možemo uručiti članske kartice za 25 novih članova NB u Bihaću”- izjavio je predsjednik NB Bihać, diplomirani pravnik Ismar Cerić.

“U Nezavisnom bloku sam prepoznao stranku koja može biti dio pozitivnih promjena u BiH. To je stranka čije članstvo, uključujući i osnivače, nije opterećeno korupcijskim aferama, niti poslijeratnom kriminalnom privatizacijom i u takvu sam opciju spreman uložiti svoj trud i rad, svoje ideje i znanje”- rekao je Goran Ćurić, diplomirani ekonomista, jedan od novih članova NB Bihać.

Na otvaranju novih prostorija prisustvovali su i predsjednik NB USK i ministar privrede u Vladi USK Nijaz Kadirić, članice Glavnog odbora Samra Mehić i Irma Pašić, potpredsjednici NB Darko Jotanović i Nisvet Jusić, te predsjednik Senad Šepić koji je izjavio: “Nismo politička stranka koja je jedno govorila u kampanji, a onda se zarad bilo kakvih ponuda i pozicija, drugačije ponašala nakon izbora. To naš narod prepoznaje i zato se veliki broj novih članova pridružuje Nezavisnom bloku. Mi smo politika okrenuta rješenjima i budućnosti, hoćemo Evropu i taj standard života dovesti u BiH, umjesto da naša mladost odlazi tamo i napušta zemlju. Zahvaljujem se svim novim članovima. Nećemo iznevjeriti povjerenje i očekivanja. Naši zastupnici na svim nivoima su najaktivniji sa konkretnim rješenjima stvarnih problema ljudi i mi smo uvjereni da ćemo odgovornim radom i zalaganjem dobiti šansu i na lokalnim izborima i pokazati da naša zemlja može puno bolje od ovoga što danas živimo.”

Uručivanje članskih kartica i prijem novih članova u drugim gradovima USK biće upriličen narednih sedmica.

 Press služba

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Nezavisni blok

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom