Bosna i Hercegovina     | 02.06.2019. 13:07 |

Nezavisni blok - Novi članovi su potvrda ispravnosti naše politike

FENA Saopćenje

SARAJEVO/BIHAĆ, 2. juna (FENA) - Kantonalni odbor Nezavisnog bloka Unsko- sanskog kantona otvorio je u Bihaću nove prostorije za članstvo, simpatizere i građane tog grada.

- Ideja odgovorne i državotvorne politike koja želi svim građanima naše zemlje omogućiti jednake šanse i osigurati ravnomjerni razvoj i ulaganja na prostoru cijele BiH, svakim danom je sve jača i raduje nas da, povodom otvaranja novih prostorija možemo uručiti članske kartice za 25 novih članova NB u Bihaću- izjavio je predsjednik NB Bihać diplomirani pravnik Ismar Cerić.

Na otvaranju novih prostorija prisustvovali su i predsjednik NB USK i ministar privrede u Vladi USK Nijaz Kadirić, članice Glavnog odbora Samra Mehić i Irma Pašić, potpredsjednici NB Darko Jotanović i Nisvet Jusić, te predsjednik NB Senad Šepić.

Šepić je kazao kako NB nije politička stranka koja je jedno govorila u kampanji, a onda se zarad bilo kakvih ponuda i pozicija, drugačije ponašala nakon izbora.

- To naš narod prepoznaje i zato se veliki broj novih članova pridružuje Nezavisnom bloku. Mi smo politika okrenuta rješenjima i budućnosti, hoćemo Evropu i taj standard života dovesti u BiH, umjesto da naša mladost odlazi tamo i napušta zemlju - podsjetio je Šepić te dodao kako su uvjereni da će odgovornim radom i zalaganjem dobiti šansu i na lokalnim izborima i pokazati da "naša zemlja može puno bolje od ovoga što danas živimo.”

Uručivanje članskih kartica i prijem novih članova u drugim gradovima USK biće upriličeni narednih sedmica.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Potpredsjednik FBiH Igor Stojanović boravio u dvodnevnoj posjeti Unsko-sanskom kantonu

Premijer USK Nijaz Hušić u novogodišnjoj noći posjetio dežurne službe

Isak sa predstavnicima zakonodavne i izvršne vlasti Unsko-sanskog kantona o jačanju saradnje

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta