Bosna i Hercegovina     | 30.05.2019. 12:00 |

Čavara otvorio 13. izdanje manifestacije 'Dani Tolise'

FENA Saopćenje

TOLISA, 30. svibnja (FENA) - Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara otvorio je u srijedu navečer u dvorani "Dvor" u Tolisi trinaesto izdanje manifestacije "Dani Tolise", priopćeno je u četvrtak iz Ureda predsjednika Federacije BiH.

"Dani Tolise daju posebnu dimenziju životu Tolise, njezinih mještana, a i svih Posavljaka. Kao predsjednik Federacije BiH prepoznao sam manifestaciju i kroz pokroviteljstvo želim doprinijeti da se pokaže kako trud ovih ljudi donosi rezultate i trajne vrijednosti", kazao je Čavara.

Predsjednik Zaklade "Terra Tolis" Daniel Dominković naglasio je važnost volonterskog rada, rada za opće dobro bez kojeg ove manifestacije ne bi bilo, te je u svom obraćanju podsjetio i na protekle Dane Tolise.

Nakon pozdravnih govora i svečanog otvorenja manifestacije, predstavljena je i monografija o fra Martinu Nediću "Redovnik riječi", a cijelu večer otvorenja uljepšao je i toliški zbor "Adoro" pod ravnanjem profesorice glazbe Marije Nedić, dok su posjetitelji također mogli pogledati i postavku izložbe fotografija Foto kluba Orton.

U znak zahvalnosti za potporu u organizaciji manifestacije "Dani Tolise", organizatori su predsjedniku Federacije BiH Marinku Čavari uručili prigodnu plaketu, stoji u priopćenju.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Čavara nazočio Napretkovom svečanom uskrsnom koncertu u Sarajevu

Čavara čestitao Uskrs katoličkim vjernicima

Čavara posjetio crkvu i Papinski hrvatski zavod sv. Jeronima u Rimu

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana