Bosna i Hercegovina     | 27.05.2019. 14:35 |

Program obuke za studente univerziteta u Sarajevu i Istočnom Sarajevu

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 27. maja (FENA) - Ured za podršku studentima Univerziteta u Sarajevu, u saradnji s Centrom za podršku studentima s invaliditetom Univerziteta u Istočnom Sarajevu, organizuje Program obuke za studente koji će biti održan 28. i 29. maja ove godine.

Cilj je osnaživanje studenata kroz razvijanje znanja, vještina i razmjenu iskustava iz područja poslovne komunikacije, ali i predstavljanje iskustava s ciljem poticanja studenata na studijsku razmjenu što doprinosi razvoju samopouzdanja, samostalnosti i unapređenju kompetencija u novom okruženju.

Kako je iz Službe za odnose s javnošću UNSA najavljeno, u okviru programa bit će održane radionice i okrugli stolovi na kojima će biti govora o poslovnoj komunikaciji, iskustva sa studentskim razmjenama i drugo.

Program obuke za studente je jedna u nizu aktivnosti u sklopu projekta „Visoko obrazovanje - obrazovanje za sve“ (VOzaSVE), koji je podržan od UN-a pod nazivom „Dijalog za budućnost: Promoviranje društvene kohezije i raznolikosti u BiH“.

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

Svjetska premijera filma 'Hako' na Martovskom festivalu u Beogradu

Najave događaja za 26.03.2024. godine (utorak)

Najave događaja za 26.03.2024. godine (utorak)

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo