Stranačke aktivnosti     | 26.05.2019. 15:22 |

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

FENA Saopćenje

Zajedno do članstva u EU:

Predsjednik NB-a Senad Šepić na Dugom kongresu Demokratske Crne Gore

Na poziv Demokratske Crne Gore i njenog lidera Alekse Bečića, predsjednik Nezavisnog bloka Senad Šepić prisustvovao je Drugom kongresu ove najveće opozicione stranke u Crnoj Gori.

Na kongresu su učestvovali i predstavnici drugih zemalja regije, te međunarodnih organizacija. Obraćajući se delegatima kongresa, predsjednik Šepić je pozvao na jačanje saradnje, zajednički nastup prema EU, bolje infrastrukturno povezivanje i ekonomski razvoj zemalja regije.

“Umjesto politike stalnih sukoba, svađa i podjela koje nam plasiraju godinama i stalno nas vraćaju u prošlost, moramo ponuditi politiku saradnje, uvažavanja i rješenja koja su dobra za sve naše narode i cijelu regiju i koja će osigurati trajni mir, stabilnost i perspektivu naše regije. To je odgovornost i obaveza nove generacije političara i siguran sam da ćemo zajedno pokazati da je to moguće i da ćemo izgraditi regiju u kojoj će naša mladost ostajati i rado živjeti”- izjavio je Senad Šepić,  predsjednik Nezavisnog bloka.

Press služba

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo