Bosna i Hercegovina     | 24.05.2019. 14:12 |

Više od 3000 djece na startu Sportskih igara mladih

FENA Saopćenje

MOSTAR, 24. svibnja (FENA) - Više od 3000 djece okupilo se ovoga tjedna na sportskim natjecanjima u Orašju, Gradačcu, Šamcu i Konjicu čime je označen početak devetog izdanja BH Telecom Sportskih igara mladih.

Specijalni partner Sportskih igara mladih je Olimpijski komitet BiH koji kroz Igre promovira olimpijske vrijednosti, a u suradnji s Košarkaškim savezom Bosne i Hercegovine, te uz financijsku podršku USAID-a, Igre i ove godine širom BiH promoviraju projekt "Fer igra za fer djetinjstvo".

Sportske igre mladih ove godine obići će 38 bh. gradova te će tako mališanima širom BiH pružiti dobru zabavu i priliku da se natječu u deset različitih sportskih disciplina, a naredni gradovi domaćini Igara su Zvornik, u kojemu će se Igre održati u ponedjeljak, 27. svibnja, te Srebrenica, Bratunac i Maglaj.

Finalno natjecanje, na kojoj će se okupiti 1.950 djece iz cijele Bosne i Hercegovine, održat će se u Sarajevu od 5. do 9. kolovoza, a pobjednici natjecanja u Sarajevu imat će priliku sudjelovati na velikom međunarodnom finalu Sportskih igara mladih u Splitu, najavili su orgnaiztori.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Karl-Heinz Rummenigge proglašen ambasadorom Sportskih igara mladih

Novi Telecom centar BH Telecoma otvoren na Međunarodnom aerodromu Sarajevo (VIDEO)

Katić u Orašju razgovarala o izgradnji autoceste kroz ŽP i novog mosta na Savi

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo