Stranačke aktivnosti     | 24.05.2019. 09:30 |

Priopćenje za javnost Hrvatske stranke BiH

FENA Saopćenje

Predsjedništvo Hrvatske stranke Bosne i Hercegovine na svojoj sjednici održanoj 23.05.2019.godine u Vitezu ocijenilo je stanje u Bosni i Hercegovini krajnje zabrinjavajućim. Politička prepucavanja čelnika stranaka koje su dobile mandat za konstituiranje tijela vlasti, njihova međusobna uvjetovanja i ucjenjivanja vode zemlju u stanje kaosa. Ona govore o njihovoj goloj borbi za vlast i pozicije u vlasti, bez ikakve odgovornosti za interese i potrebe ove zemlje i njezinih građana.

Najbolje nam to ilustriraju pregovori vladajućih stranaka i njihova borba tko će koju fotelju zauzeti dok su izostali pregovori o ekonomiji i napretku zemlje u NATO i EU te su u cijelosti zapostavljeni interesi građana.

Posljedice takvog stanja katastrofalne su. Beznađe i besperspektivnost potaknut će novi-ekonomski egzodus iz ove zemlje koja ostaje bez mladih, stručnih i sposobnih ljudi. Mi tonemo u kaljužu u kojoj se valjaju čelnici tih stranaka.

Tom političkom ludilu treba stati u kraj.

Hrvatska stranka BiH poziva oporbene političke stranke da prevladaju međusobne političke i ideološke razlike i udruže svoje snage u otporu tom ludilu, čiji protagonisti pozivajući se na nacionalne interese zapravo tjeraju svoje narode iz ove zemlje.

Ured za informiranje

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost Hrvatske stranke BiH

Saopćenje za javnost HS BiH

Priopćenje za javnost Hrvatske stranke BiH

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta