Bosna i Hercegovina     | 23.05.2019. 19:32 |

Srđan Puhalo na predavanju u Ljubuškom, u sklopu rođendana Udruge mladih Agape

FENA Ivan Crnjac

LJUBUŠKI, 23. svibnja (FENA) - Poznati bh. psiholog, bloger i analitičar Srđan Puhalo u Ljubuškom će održati javnu tribinu u sklopu proslave rođendana Udruge mladih Agape. 

Tribina će se održati 27. svibnja u 20 sati u hotelu Bigeste, priopćili su organizatori.

Ova tribina je treća u nizu ovogodišnjih "Aktiviraj se!" edukativnih tribina na kojima su sudjelovali članovi Asocijacije srednjoškolaca u BiH i poznati stručnjak za mlade dr. Rajko Rajović.

Predsjednik spomenute udruge Ivan Mlinarević kazao je Feni kako je cilj ovakvih tribina pojačavanje svijesti mladih o potrebama aktivizma. 

- Zadovoljstvo nam je ugostiti Srđana Puhala u našem gradu, a smatramo da je on jedan od onih koji mogu i imaju što reći mladima po pitanju aktivizma i javnog djelovanja. Riječ je o čovjeku koji aktivizmu pristupa na jedan šaljiv i nekonvencionalan način i ovim putem bih pozvao sve zainteresirane da dođu poslušati Puhala i da ga pitaju sve što ih zanima - poručio je Miličević.

Također, Udruga mladih Agape najavila je kako 3. lipnja u Ljubuškom planira ugostiti i poznatog hrvatskog novinara Đelu Hadžiselimovića.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Ministrica Leko vjernicima MIZ Ljubuški zaželjela da im Bajram donese mir i sreću

Osnovna škola u Vitini dobit će novu fasadu

Ljubuškim maturantima po 300 maraka potpore

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta