Stranačke aktivnosti     | 20.05.2019. 16:21 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović i  Borjana Krišto, zamjenica predsjednika HDZ-a BiH, održali su danas u Tomislavgradu sastanak sa stranačkim izaslanstvom sa županijske razine, gdje se govorilo o aktualnoj političkoj situaciji te pregovorima o uspostavi vlasti u ovoj županiji.

Sastanku su nazočili Branko Ivković, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a BiH Hercegbosanske županije, Ivan Jozić, predsjednik Vlade HBŽ, Ivan Vukadin načelnik općine Tomislavgrad i Stipan Šarac predsjednik OO HDZ-a BiH Tomislavgrad i ministar financija u Vladi HBŽ-a.

Na sastanku je govoreno o trenutnoj političkoj situaciji u županiji, te aktivnostima i pregovorima koje su vođeni oko uspostave nove županijske vlasti. Izaslanstvo je izvjestilo predsjenika Čovića o vođenim pregovorima i očekivanjima te planovima i prioritetima nove županijske Vlade.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost NiP-a Mostar

Ambasada SAD: HDZBiH ne može na silu doći do rješenja koje preferira, mora iskreno raditi na izgradnji konsenzusa

Priopćenje za javnost ŽO Mladeži HDZ BiH ŽSB

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta