Stranačke aktivnosti     | 13.05.2019. 16:41 |

Priopćenje za javnost HNS-a BiH

FENA Saopćenje

Predsjedništvo Hrvatskog narodnog sabora danas je održalo proširenu sjednicu Predsjedništva na kojoj se razgovaralo o izmjenama i dopunama Izbornog zakona BiH.

Pored članova Predsjedništva HNS-a, na proširenoj sjednici sudjelovali su članovi Glavnog vijeća HNS-a kao i predstavnici svih stranaka Hrvatskog narodnog sabora.

Predsjedništvo HNS-a danas je razmatralo modele izmjena Izbornog zakona BiH te o njima raspravljalo. Raspravljalo se o više modela izbora članova Predsjedništva BiH, prijedlozima izmjene Izbornog zakona BiH u dijelu koji se odnosi na Dom naroda FBiH te o prijedlozima za izmjenu Izbornog zakona BiH u dijelu koji se odnosi na presudu Ustavnog suda za Grad Mostar.

Raspravljajući o pogledima na izmjene Izbornog zakona, Predsjedništvo HNS-a ovu sjednicu održalo je kao pripremu za ono što očekuju da će s partnerima raditi prilikom razgovora o izmjeni Izbornog zakona.

Predsjedništvo HNS-a je i danas potvrdilo ranije donesen čvrst stav, Hrvatski narodni sabor treba nastaviti politiku kojom će se ostvariti institucionalna jednakopravnosti Hrvata u Bosni i Hercegovini.

Ured za informiranje HNS-a

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost ŽO Mladeži HDZ BiH ŽSB

HNS BiH osudio „nerealne, maksimalističke zahtjeve“ političkih aktera

Priopćenje za javnost HNS-a BiH

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!