Magazin     | 13.05.2019. 14:46 |

Poziv grupama na petu gitarijadu 'Na putu za jug'

FENA Saopćenje

MOSTAR, 13. svibnja (FENA) - Muzički centar Pavarotti Mostar organizira petu po redu državnu gitarijadu "Na putu za jug" koja će se održati u kolovozu u Mostaru.

Nakon prijava, selektivni žiri odabrat će grupe koje će se predstaviti pred glavnim žirijem u finalnim večerima, 9. i 10. kolovoza na otvorenoj sceni MC Pavarotti Mostar.

Obje večeri, nakon natjecateljskog programa, nastupit će specijalni gosti.

Poziv je otvoren za grupe iz BiH, bez obzira na starosnu dob i glazbeno usmjerenje, ali se ne mogu prijaviti grupe koje imaju više od jednog objavljenog albuma.

Potrebno je da grupa u svom sastavu ima gitaristu. Natjecanje preferira grupe i nije predviđeno za samostalne gitariste i duete.

Zainteresirane grupe na e-mail gitarijadamostar@gmail.com trebaju do 30. 6.2019. poslati: naziv grupe, grad ili mjesto odakle dolaze, kraću biografiju, audio ili video snimak (audio mp3 format, profesionalni ili demo) i kontakt (e-mail i telefon).

Prvoplasirana grupa bit će nagrađena trodnevnim snimanjem singla u studiju "A" MC Pavarotti, a predviđene su i nagrade za najboljeg gitaristu, basistu, bubnjara i pjevača, priopćio je MC Pavarotti.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Recital Marka Zupana i Nadira Hošića u Pavarottiju

Izložba slika Lene Kramarić u Muzičkom centru Pavarotti

Kvartet Cipra na otvaranju ovogodišnjeg Mix Art Festa

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa

Poziv na panel-diskusiju u okviru kampanje 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu' u Tuzli

Cross Border Coworking Conference 2024: Digital Nomads Edition od 9. do 11. listopada u Mostaru