FENA.BIZ

Poziv za registraciju za Godišnji sastanak EBRD-a

Poštovane kolege, 

Ovim putem vas pozivamo na EBRD-ovu Godišnju skupštinu i Poslovni forum 2019, koji će se, u srijedu 8. i četvrtak 9. maja 2019. godine, održati u Sarajevu, glavnom gradu Bosne i Hercegovine. 

Tema EBRD Poslovnog foruma 2019 je „Povezivanjem ekonomija do snažnijeg rasta“. Ova konferencija predstavlja platformu za kvalitetnu debatu o ključnim pitanjima koja su značajna za regije u kojim EBRD posluje. 

Prije početka zvaničnog programa, 7. maja 2019, planiran je niz povezanih događaja, uključujući sesije o olakšavanju trgovine, malim i srednjim preduzećima i Fintech-u. 

Predstavnici medija će imati priliku da se sretnu sa ključnim donosiocima odluka, ekspertima i poslovnim predstavnicima iz regije u kojoj djeluje EBRD, ali i šire. Svi paneli su otvoreni za registriranje predstavnika medija. Pored toga, organizirano će biti i niz press događaja, kao što je prezentacija najnovijih ekonomskih projekcija, press konferencija Predsjednika EBRD-a i brifinzi za pojedinačne zemlje. 

Program će biti redovno ažuriran i svi detalji, uključujući logističke informacije, mogu se naći na linku www.ebrd.com/am. 

Tokom Godišnje skupštine i Poslovnog foruma aktivan će biti i Medijski centar, koji će Vam biti na raspolaganju za sve dodatne zahtjeve i informacije.  

Da biste prisustvovali EBRD-ovoj Godišnjoj skupštini i Poslovnom forumu morate se unaprijed registrirati na AM web stranici  (New Registration). Registracija je besplatna za novinare, uključujući i snimatelje, fotografe i tehničare. 

Kontakt osoba: Aida Hadžić (Via Media) - aida.hadzic@viamedia.ba (061/625-272).

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.