Bosna i Hercegovina     | 02.05.2019. 09:59 |

Premijerno predstavljanje monografije 'Sto osamdeset godina župe Grabovica'

FENA Saopćenje

TOMISLAVGRAD, 2. svibnja (FENA) - Premijerno predstavljanje monografije pod nazivom "Sto osamdeset godina župe Grabovica" bit će upriličeno u subotu, 11. svibnja, u dvorani Franjevačkog samostana u zagrebačkoj Dubravi, s početkom u 19 sati.

Kako su prenijeli iz župe Grabovica koja se nalazi uz Buško jezero kod Tomislavgrada, monografija bi u njihov župni ured trebala biti isporučena 3. svibnja iz Grafotiska u Grudama.

Uz monografiju dolazi i CD sa svim podacima iz matica krštenih, krizmanih, vjenčanih i umrlih otkada postoje matice u župi Grabovica i ostalim okolnim župama, a za svaku obitelj načinjeno je obiteljsko stablo, što je zasluga Josipa Ivančića iz Sotina koji je podrijetlom iz župe Grabovica.

Predstavljači ovog djela, uz autora fra Roberta Jolića, bit će Jakov Mamić, Josip Ivančić i don Ilija Drmić, a skupu će nazočiti i župnik iz Grabovice don Blaž Ivanda.

U Zagreb će doputovati i dio župnog zbora iz Grabovice koji će tijekom predstavljanja monografije izvesti nekoliko skladbi, a predviđeni su i specijalni gosti koji će tu večer obogatiti domaćom gangom i bećarcem.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

U Sarajevu predstavljena monografija „Muftije Mostara i Hercegovine“

Predstavljena monografija Rapovine: Groblje i crkva sv. Petra u Rapovinama

Predstavljanje monografije 'Rapovine: Groblje i crkva sv. Petra u Rapovinama'

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana