Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Bosna i Hercegovina     | 02.05.2019. 09:37 |

FENA pokrenula dva nova specijalizirana portala Fena.biz i Fena.news

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 2. maja (FENA) - Federalna novinska agencija (FENA) nastavlja s razvojem novih projekata u okviru kojih su pokrenuta dva specijalizirana web portala kojima se nastoji obogatiti medijska ponuda, a sadržaji agencije učiniti još vidljivijima.

Portal FENA.BIZ (www.fena.biz) nudi obilje vijesti i drugih sadržaja iz ekonomije, dok FENA.NEWS (www.fena.news) predstavlja najobimniji i najpotpuniji izvor dnevnih vijesti iz Bosne i Hercegovine i regije na engleskom jeziku.

Fena očekuje da će njen portal FENA.BIZ biti posebno zanimljiv i koristan poslovnim ljudima i svima koji se na bilo koji način bave privrednim aktivnostima, uključujući nevladin sektor, udruge poslodavaca, privredne komore i srodne organizacije u BiH i u regiji. Na ovom portalu svoje mjesto naći će i vijesti koje se tiču zakonske regulative značajne za sve poslovne subjekte, ali i građane.

S druge strane, FENA.NEWS omogućava svima koji govore engleski, ali ne i službene jezike u BiH, da imaju potpun uvid u politička, ekonomska i društvena događanja u BiH. Ovaj portal bi trebao poboljšati i olakšati investicijsku, turističku i svaku drugu promociju države BiH i njenih potencijala. Zahvaljujući suradnji s partnerskim agencijama Fenine vijesti već su dostupne širom svijeta, a preko stranice FENA.NEWS njihova vidljivost na svjetskom medijskom prostoru bit će još veća. Smatramo to još jednim korakom u širenju djelatnosti Fene na međunarodnom tržištu. 

(FENA) D. J.

Vezane vijesti

Najave događaja za 09.04.2024. godine (utorak)

Najave događaja za 08.04.2024. godine (ponedjeljak)

Najave događaja za 08.04.2024. godine (ponedjeljak)

Promo

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

M:tel: Telefoni na rate već od 5,29 KM!