Servisne informacije     | 25.04.2019. 14:31 |

U BiH sutra sunčano

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 25. aprila (FENA) - U Bosni i Hercegovini sutra će, veći dio dana, biti sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Od poslijepodnevnih sati jače naoblačenje sa zapada koje će u noći na subotu usloviti kišu, pljuskove i grmljavinu. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između 8 i 14 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom će se kretati između 24 i 30 stepeni.

U Sarajevu će biti sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Najniža jutarnja temperatura zraka iznosit će oko 11, a najviša dnevna temperatura oko 27 stepeni.

U Hercegovini je danas bilo sunčano. U Bosni je preovladavalo sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Od sredine dana prema poslijepodnevnim satima u sjevernim i istočnim područjima Bosne lokalno jači razvoj oblačnosti je uslovio i poneki pljusak.

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 9, Ivan-sedlo i Livno 21, Trebinje 23. Neum i Široki Brijeg 24, Bugojno, Drvar, Grude i Sarajevo 25,  Gradačac, Mostar, Stolac i Tuzla 26, Bihać, Bijeljina, Jajce i Prijedor 27, Banja Luka, Brčko, Doboj, Sanski Most, Zenica i Zvornik 28 stepeni, saopćeno je iz FHMZBiH. 

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

Od sredine dana pogoršanje vremena, slijedi zahlađenje i padavine

U BiH jutros sunčano, u Bihaću u 8.00 sati 20 stepeni

U BiH oblačno, dnevna temperatura od 14 do 20 stepeni

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'