Ekonomija     | 24.04.2019. 13:08 |

Prevent Travnik i Dresscode izlažu na Sajmu tekstila 'EXPO'

FENA Saopćenje

TRAVNIK, 24. travnja (FENA) - Prevent Travnik jedan je od izlagača na ovogodišnjem Sajmu tekstila "Timod EXPO-2019", koji se od 24. do 26. travnja održava u PSK centru "Pirota" u Travniku.

 Posjetitelji sajma imaju priliku posjetiti štand Prevent Travnik te se iz prve ruke upoznati s asortimanom i uslugama koje nudi ta kompanija.

 Fokus sajma usmjeren je na izlaganje noviteta i prezentiranje novih trendova za tekuću godinu, te su shodno tome svi prisutni prvog dana sajma mogli uživati u modnoj reviji domaćeg modnog brenda Dresscode, nastalog u Prevent Travniku.

 Tim Dresscode by Prevent je na današnjoj reviji predstavio svoju novu kolekciju koja prati posljednje modne trendove i koja je napravljena od visoko kvalitetnih materijala, privlačnih tekstura i dezena.                                                                       

 Dresscode by Prevent mladi je bosanskohercegovački modni brend prilagođen domaćem tržištu s prodajnim lokacijama u Sarajevu, Travniku i Bugojnu.

 Osluškujući potrebe tržišta iz Dresscoda su za svoje kupce pripremili modernu i kvalitetnu kolekciju s mogućnošću izrade odijela po mjeri uz stručnu pomoć iskusnih dizajnera i konstruktora te na taj način odjeću učinili pristupačnijom i inkluzivnijom. 

 Nova kolekcija brenda Dresscode predstavljena je i na ovogodišnjem Nivea Fashion Weeku u Sarajevu. Uspješna i dobro prihvaćena revija je rezultat rada s vrhunskim svjetskim modnim brendovima i velikog ulaganja u odabir kvalitetnih materijala što omogućava praćenje najnovijih trendova, koji se primjenjuju pri kreiranju odjeće.

 Inspirirani samosvjesnim, jedinstvenim poslovnim ženama i muškarcima koji se ne boje izraziti sebe, Dresscode tim iz sezone u sezonu pomiče granice i zbog toga je danas prepoznatljivo ime u modnom i poslovnom svijetu, priopćeno je iz kompanije Dresscode by Prevent.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Turistička zajednica HNŽ na sajmu turizma u Beču

Turistička zajednica HNŽ-a na najvećem turističkom sajmu ITB u Berlinu

Turistička zajednica HNŽ-a na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana