Servisne informacije     | 22.04.2019. 08:13 |

AMSBIH - Obustavljen promet na dionici Brod - Odžak u mjestu Liješće

FENA Saopćenje

MOSTAR, 22. travnja (FENA) - Zbog prometne nezgode na dionici M-14.1 Brod - Odžak u mjestu Liješće, promet teretnih vozila je potpuno obustavljen, dok se osobna vozila preusmjeravaju na alternativni pravac preko Šikara.

Uz povoljne uvjete za vožnju, promet se na većini cestovnih pravaca odvija bez zastoja i posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje su u tijeku radovi. 

Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije.

Zbog izvođenja radova na ulazu u Bugojno (most preko rijeke Vrbas) na dionici M-16.4 Novi Travnik - Bugojno, promet teretnih vozila preko 7 tona se preusmjerava na dionicu Bugojno - Donji Vakuf  - Travnik, dok osobna vozila prometuju obilaznicom kroz naselja Kula i Kandija. 

Na dionici autoceste A1 Sarajevo zapad - Tarčin (lokacija Ban Brdo) zbog klizišta promet je u tunelu Igman preusmjeren u pretjecajnu traku. 

Zbog izvođenja radova u tunelima Vis, 25.novembar i Grab na dionici A1 Lepenica - Tarčin, promet se preusmjerava na lijevu kolničku traku u dvosmjerni režim odvijanja prometa. 

Zbog izvođenja radova na vijaduktu Bojnik na dionici A1 Vlakovo - Jošanica, promet se odvija usporeno, jednim prometnim trakom. 

Zbog izvođenja radova u tunelu Vranduk II na dionici M-17 Zenica - Nemila, promet se odvija usporeno, jednim prometnim trakom naizmjenično.  

Zbog oštećenja kolnika na dionici M-16 Prijedorska petlja - Klašnice, promet se odvija usporeno jednim prometnim trakom naizmjenično. 

Zbog izgradnje naplatne postaje “Čatrnja” na autocesti Banja Luka - Gradiška, promet se na mjestu izvođenja radova odvija usporeno. 

Na dionici M-18 Brod na Drini - Šćepan Polje (granica BiH/CG), zabranjen je promet za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona. 

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na:

- M-2 prolaz kroz Neum,

- M-4 Banja Luka (Rebrovac) - Čelinac, Teslić - Karuše,

- M-14.2 Šamac - Domaljevac,

- M-17 Tarčin - Konjic (Bradina), Tasovčići - Klepci (raskrižje M-17 i M-6),

- M-18 Semizovac - Vogošća, Olovo - Semizovac, Kladanj - Podpaklenik. 

Zbog radova na R-418 Prozor - Tomislavgrad (dionica Podborsko raskrižje - Aćimići) promet je potpuno obustavljen. Alternativni pravac za osobna vozila je kroz naselje Sopot, dok se teretna vozila i autobusi preusmjeravaju preko Blidinja ili Bugojna. 

Usporeno se prometuje na dionici M-16 Banja Luka - Crna Rijeka (Gornji Šeher) zbog aktiviranja klizišta i pucanja vodovodne cijevi. 

Zbog radova na razminiranju terena u blizini prometnice mogući su povremeni zastoji tijekom dana na M-1.8 Šićki Brod - Srebrenik u mjestu Potpeć i M-14.1 Brod - Odžak (Klakari Donji). 

Zbog izvođenja radova u Mostaru, obustavljen je promet u ulici dr. Ante Starčevića (od hotela “Ero” do raskrižja s ulicom Vokića i Lorkovića).

Pojačan je izlaz osobnih vozila na graničnom prijelazu Gradiška.

Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja. 

Obustavljen je promet za teretna motorna vozila i autobuse na graničnom prijelazu Brčko - Gunja, saopćeno je iz IC AMSBIH-a.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Vlada HNŽ: Upravi za ceste HNŽ-a 20,8 milijuna KM za regionalne prometnice

U Brčkom u toku rekonstrukcija važnih prometnica u vrijednosti 1,5 miliona KM

Potpisan Ugovor za izgradnju trake za spora vozila na dionici Čevljanovići – Nišići

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!