Regija     | 19.04.2019. 20:03 |

Neopreznim rukovanjem pištoljem ozlijedio četiri osobe, jednu teško

FENA Agencije

SISAK, 19. travnja (FENA) - Na proslavi u mjestu Mahovu u općini Martinska Ves, 39-godišnjak je neopreznim rukovanjem pištoljem ozlijedio četiri osobe, a alkotestiranjem mu je izmjereno 0,82 promila, izvijestila je u petak sisačko-moslavačka policija. 

 Iz pištolja za kojeg posjeduje oružni list za držanje i nošenje, 39-godišnji muškarac je sinoć oko 23 sata u zrak ispalio više hitaca, nakon čega je pištolj zatajio. Pokušavajući otkloniti zastoj pištolja, ispalio je dva hica prema okupljenim ljudima pri čemu su četiri osobe ozlijeđene u području potkoljenica. 

  Njima je liječnička pomoć pružena u sisačkoj Općoj bolnici, gdje su trima osobama u dobi od 18, 26 i 61 godinu, utvrđene lake ozljede, dok su četvrtoj osobi, 29-godišnjaku, utvrđene teške tjelesne ozljede, priopćila je Policijska uprava sisačko-moslavačka, prenosi Hina. 

 Tridesetdevetogodišnjak je osumnjičen za kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, te je uhićen. Alkotestiranjem mu je izmjereno 0,82 promila, a u tijeku je kriminalistička istraga.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Grmoja: Most i DP bez Možemo i SDSS-a imaju dovoljno ruku za novu hrvatsku vladu

Izbori za EP u Hrvatskoj: Još nema ni jedne kandidacijske liste

Macan: Zbog velike izlaznosti rezultati hrvatskih izbora nisu upitni, a politika prema BiH ostaje ista

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'