Stranačke aktivnosti     | 19.04.2019. 18:23 |

Saopćenje za javnost Narod i Pravda

FENA Saopćenje

Sarajevo, 19.04.2019. godine

S a o p ć e n j e    z a   m e d i j e

Almedin Miladin i Senad Alić novi članovi Naroda i Pravde: Nastavljamo rasti na zdravim temeljima

Almedin Miladin, vijećnik u Općinskom Vijeću Stari Grad i Gradskom vijeću Grada Sarajeva, i Senad Alić, dugogodišnji potpredsjednik Općinskog odbora SDA Centar, novi su članovi Naroda i Pravde.

Pristupanjem Almedina Miladina Narodu i Pravdi ova stranka je, osim drugog vijećnika u Općinskom vijeću Stari Grad, dobila i prvog vijećnika u Gradskom vijeću Grada Sarajeva.

Danas je zvanično Narodu i Pravdi pristupio i Senad Alić, višegodišnji potpredsjednik SDA Centar, vijećnik u Općinskom vijeću Centar u dva navrata i predsjednik Mjesnog odbora SDA Šip.

„Svakodnevno nam pristupaju novi članovi, kako oni koji su bili u drugim političkim opcijama tako i oni koji će kroz platformu Naroda i Pravde tek započeti politički put. Radujemo se svakom novom članu, svjesni da je svaki čovjek dodatni kvalitet, ali istovremeno znamo da je od broja uvijek važnije da se radi o poštenim i časnim osobama koje su spremne raditi u interesu građana. Narod i Pravda nastavlja rasti na zdravim temeljima“, kazao je predsjednik Naroda i Pravde Elmedin Konaković.

Osim Miladina i Alića, danas su svoje pristupanje Narodu i Pravdi ozvaničili i Balema Lojić, članica Izvršnog odbora Asocijacije žena SDA Centar, Haris Hrvo, dobitnik najvećeg ratnog priznanja Zlatna policijska značka, Armis Mašić, predsjednik Saveza boračkih udruženja Stari Grad, Ismir Nokto, sekretar Zelenih beretki KS, Miladin Alija, Ajanović Deni…

Press služba

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Naroda i Pravde

Narod i Pravda - Pošteni i fer izbori u interesu svih građana i svakog dijela Bosne i Hercegovine

Saopćenje za javnost Naroda i Pravde

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu