Magazin     | 19.04.2019. 09:32 |

Najveća proljetna zabava u Pionirskoj dolini i zoo vrtu

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 19. aprila (FENA) - Najveća, tradicionalna proljetna zabava pod nazivom „U susret proljeću“ bit će održana sutra u RZC “Pionirska dolina“ i zoo vrtu.

Devetom po redu, najvećom proljetnom zabavom u Pionirskoj dolini i zoo vrtu mnogobrojna mala raja, njihovi roditelji i ostali posjetioci će pjesmom, igrom, plesom, sticanjem novih znanja poželjeti „dobrodošlicu“ proljeću, kao i ljepšim i sunčanijim danima koji nam dolaze. 

Manifestacija u organizaciji event agencije „Newevent“, brojnih partnera i RZC“Pionirska dolina“ i zoo vrt prvi dan ovog vikenda počet će u 10.00 sati. 

Po riječima organizatora na „najveću proljetnu feštu“ pozvana su djeca i mladi, s ciljem da kroz druženje sa svojim vršnjacima, roditeljima i ostalim sugrađanima u prelijepom hortikulturno uređenom ambijentu naše „Pionirske doline“ uz raznovrstan i cjelodnevni zabavni program proslave, po mnogima, najljepše godišnje doba.

Iz agencije „Newevent“ najavljuju brojne učesnike zabavnog programa, a posjetioce između ostalog čeka i mnoštvo poklona, iznenađenja, puno muzike i plesa, dječija modna revija, face painting za sve mališane, utrka beba, madžioničarski trikovi i mnoštvo drugih zanimljivosti. Također i animatori u kostimima likova iz crtanih filmova pobrinut će se da nam svima zajedno bude lijepo i zabavno.

Ovosubotnja zabava u čast proljeću trajat će sve do 17.00 sati, a ulazak u RZC Pionirska dolina organizovan je po važećem cjenovniku.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Počelo uređenje Trga Karla Paržika na Marijin dvoru

Glasanje u Sarajevu za parlamentarne izbore u Hrvatskoj

Međunarodni lideri turizma 6. i 7. juna u Sarajevu na samitu 'Otpornost i inovacije'

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'