Najave     | 15.04.2019. 11:45 |

Prvi Dogs Trust događaj na području HNŽ-a u srijedu u Mostaru

FENA Saopćenje

MOSTAR, 15. travnja (FENA) - U povodu širenja programa za podršku rješavanju problema napuštenih pasa, u srijedu, 17. travnja, s početkom u 17.30 sati u Ulici N.Š. Zrinjskog u Mostaru održat će se prvi Dogs Trust događaj u Hercegovačko-neretvanskoj županiji (HNŽ).

Provođenje Dogs Trust programa edukacije školske djece te masovne sterilizacije napuštenih i besplatne sterilizacije vlasničkih pasa od ove godine će se, kao podrška zakonskom, sistemskom, humanom i trajnom rješavanju problema napuštenih pasa provoditi na području HNŽ-a.

Fondacija Dogs Trust u BiH na ovaj događaj poziva vlasnike pasa čiji ljubimci vole druženje s drugim psima i ljudima i kojima gužva neće izazvati stres, ali i sve ljubitelje pasa, kao i djecu, roditelje, prosvjetne radnike i veterinarske stručnjake.

Osim informacija o programima ove Fondacije za najmlađe posjetitelje bit će upriličena i edukativno-zabavna radionica te prikladni pokloni, priopćeno je iz Službe za odnose s javnošću i marketing Fondacije Dogs Trust u BiH.

Izjave za medije planirane su od 17.30 do 17.40 sati, stoji u priopćenju.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Ministrica Pozder u Mostaru: Turizam iz socijalne pretvarati u razvojnu priču

Ministrica Bošnjak posjetila Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar

U Mostaru otvoren počasni konzulat Republike Rumunjske

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'