Stranačke aktivnosti

Saopćenje za javnost SBB

Čestitka Predsjednika SBB-a povodom Dana Armije Republike Bosne i Hercegovine 

“Pripadnicima Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, porodicama šehida i poginulih boraca, ratnim vojnim invalidima, demobilisanim borcima i veteranima Armije Republike Bosne i Hercegovine, kao i svim građanima, čestitam 15. april – Dan Armije Republike Bosne i Hercegovine”, kaže se u čestitci predsjednika Saveza za bolju budućnost, Fahrudina Radončića.

“Dan Armije nas podsjeća na sve hrabre i čestite borce, koji su svojim časnim zalaganjem pobijedili zlo, našu domovinu odbranili od agresije, a našem narodu donijeli mir i slobodu. S posebnim poštovanjem sjećamo se poginulih pripadnika Armije, koji su za svoju domovinu dali ono najvrjednije, svoje živote. Ovo je prilika da iskažemo našu nesebičnu podršku njihovim porodicama i čvrsto opredjeljenje da nastavimo graditi Bosnu i Hercegovinu, zemlju reda, prosperiteta i ravnopravnih građana, za kakvu smo se u najtežem periodu njene svijetle historije zajedno borili.“

 

SBB
Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.