FENA.BIZ

INTERA: Predavanje za novi ciklus obuke za CNC operatere

Saopćenje, Foto FENA/ INTERA

MOSTAR, 8. travnja - Već se godinama CNC operateri smatraju jednim od najtraženijih zanimanja u Bosni i Hercegovini, ali i šire. U svakodnevnom radu oni se susreću s pojmovima poput CNC glodalice, CNC tokarilice, reznih alata, režima obrade, tehnoloških lista i slično.

O ovim pojmovima će se ponovno razgovarati u INTERA Tehnološkom Parku u četvrtak, 11.4.2019. godine u 17h tijekom besplatnog probnog predavanja za novi ciklus obuke za CNC operatere. Ovo predavanje će svim polaznicima omogućiti uvid u svijet CNC tehnologija i u sadržaje koje pruža jedna od najdugovječnijih obuka INTERA Tehnološkog Parka.

Učite od vrhunskih predavača na suvremenim strojevima!

Kroz teorijsku i praktičnu obuku na najmodernijim industrijskim strojevima u jednom od najboljih i najprofesionalnijih HTEC centara u Europi, INTERA TP polaznicima nudi priliku za unaprjeđenje njihovih kapaciteta.

Polaznike će kroz sada već 17. ciklus obuke tim vrhunskih stručnjaka učiti o onim vještinama koje CNC operater mora posjedovati: od usvajanja osnovnih pojmova do samostalne praktične izrade dijelova od čelika i aluminija uz primjenu tehnoloških listi i mjernih protokola. Tijekom tri mjeseca kroz ukupno 90 sati obuke polaznici će imati priliku steći vještine pomoću kojih će postati vrhunski CNC operateri.

Svi zainteresirani za besplatna probna predavanja svoje prisustvo mogu potvrditi mail-om na htec@intera.ba.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.