Ekonomija     | 28.03.2019. 17:51 |

'Firewall as a Service' nova usluga HT Eronet-a

FENA Saopćenje

MOSTAR, 28. ožujka (FENA) - HT Eronet, uz potporu partnera KING ICT-a, prezentirao je u četvrtak u sklopu NetWork 9 konferencije u Neumu, svoju novu uslugu 'Firewall as a Service' čije je realiziranje planirano za 1.6.2019 godine.

 Usluga korisnicima osigurava benefite modernog Checkpoint firewalla, uz izbjegavanje kapitalnih troškova, te mogućnost samostalnog administriranja, ili prepuštanje administracije HT Eronet-ovim stručnjacima.

 Jednom uslugom korisnik osigurava zaštitu od IPS prijetnji, funkcionalnosti URL filteringa i kontrole aplikacija, Anti-bot, Anti-spam i antivirusnu zaštitu, kao i zaštitu od Zero-Day malicioznih prijetnji. Usluga poslovnim korisnicima osigurava potpunu kontrolu upravljanja svojim sigurnosnim politikama i funkcionalnostima za različite lokacije i vrste uređaja.

 Više o ulasku HT Eroneta-a u ICT segment poslovanja govorio je zamjenik predsjednika Uprave HT Eronet-a Tomislav Ruk koji je podsjetio kako je Eronet nekoliko godina prisutan kao davatelj ICT usluga na tržištu te kako je razvoj ponude temeljen na suvremenom podatkovnom centru, izgrađenom prema visokim standardima izgradnje podatkovnih centara, s implementiranim svim sigurnosnim elementima.

 "Kroz različite infrastrukturne usluge poput Cloud Servera, BaaS i DRaaS (backup as a service i disaster recovery as a service) te kolokaciju poslužitelja, korisnicima je osigurana sigurna okolina za izvršavanje njihovih ključnih poslova uz dostupnom resursa u pravo vrijeme kada su zapravo korisniku potrebni", kazao je Ruk i dodao kako je ICT segment usluga za Eronet jako bitan jer je počeo nadoknađivati pad prihoda od klasičnih telekomunikacijskih usluga, priopćio je Odjel za korporativne komunikacije HT Eronet-a.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Energetski samit: Lokalne zajednice mogu imati korist od energetskih inovacija

Obnovljivi izvori energije budućnost energetskog sektora u Bosni i Hercegovini

Nikšić i Jurković posjetili Dom zdravlja Neum: Naglašen nastavak suradnje i zajedničko djelovanje

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu