Najave     | 26.03.2019. 14:11 |

Na SUM-u niz događaja u svrhu podizanja svijesti o karcinomu dojke

FENA Saopćenje

MOSTAR, 26. ožujka (FENA) - Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru 28. ožujka u razdoblju od 12 do 18 sati održat će se niz aktivnosti u svrhu podizanja svijesti javnosti o karcinomu dojke.

 U organizaciji Udruge "Novi pogled", ispred zgrade Filozofskoga fakulteta svi zainteresirani dobit će informacije o prevenciji i prepoznavanju simptoma karcinoma dojke putem informativnih letaka, brošura, plakata te kreativnih poklona, a moći će sudjelovati i u drugim aktivnostima.

U svrhu dobivanja jasnijih informacija od strane stručnjaka, na Filozofskom fakultetu SUM-a predviđena su i dva predavanja, s početkom u 16 sati.

Prvo predavanje održat će prof. Tanja Goluža, koja će educirati sudionike o prevenciji i dijagnostici karcinoma dojke, a potom će predsjednica Udruge "Novi pogled" Maja Memić iznijeti vlastito iskustvo o borbi s bolešću. Prof. dr. sc. Kristina Sesar i doc. dr. sc. Arta Dodaj održat će drugo predavanje na temu "Psihološki aspekti borbe protiv karcinoma dojke", priopćili su organizatori.

Izjave za medije bit će upriličene u 15:50 sati.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Aarhus centar u BiH nastavlja podržavati ukidanje koncesije za izgradnju mHE na rijeci Volujak

Konferencija 'PR, Media & Sports Days': Umjetna inteligencija generira promjene

Pokrenuta nova kampanja o karcinomu dojke 'Kad ste ih posljednji put vidjeli?'

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo