Bosna i Hercegovina     | 25.03.2019. 19:52 |

Vijeće mladih ZHŽ-a održava edukativnu radionicu u Grudama

FENA Ivan Crnjac

GRUDE, 25. ožujka (FENA) - Vijeće mladih Zapadnohercegovačke županije (ŽZH) u suradnji sa Širokobriješkom udrugom mladih (ŠUM) organizira dvodnevnu edukativnu radionicu za srednjoškolce koja će se 28. i 29. ožujka održati u Grudama.

 Predavanja pod nazivom "Odabir zanimanja nakon srednje škole: Izazov ili stres"? srednjoškolcima će održati dr. sc. Ivona Čarapina Zovko dok će politolog Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru Goran Kutle govoriti na temu "Mladi - Od marginalne skupine do pokretača društvenog napretka".

 Drugog dana radionice planirano je predavanje pod nazivom "Mladi i politički aktivizam" politologa Vedrana Kožula, a srednjoškolcima će se obratiti i Frano Sosa, predsjednik Skupštine Vijeća mladih FBiH.

 - Cilj je radionice usmjeravanje mladih srednjoškolaca jer se većina djece srednjoškolskog uzrasta ne može odlučiti koje zanimanje da odaberu. Stoga im želimo olakšati izbor tako što ćemo ih uputiti u neke stvari koje se tiču društvenog aktivizma, javnog djelovanja i tome slično - rekao je Sosa za Fenu i dodao da će Vijeće mladih slične aktivnosti planirati i u drugim općinama ZHŽ-a.

 Organizatori pozivaju grudske srednjoškolce da se odazovu radionici koja će biti upriličena u Osnovnoj školi Antuna Branka Šimića Grude.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

U Mostaru radionica o stanju i problemima energetske tranzicije u BiH

Radionica za roditelje o važnosti radnog pamćenja kod djece

Body Space radionica o ženskom zdravlju 9. marta u Sarajevu

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo