Najave     | 22.03.2019. 15:28 |

'Girl's Day' za budućnost učenica osnovnih škola

FENA Saopćenje

MOSTAR, 22. ožujka (FENA) - U povodu događaja "Girl's Day" - dan posvećen budućnosti učenica osnovnih škola, u utorak, 26. Ožujka, u Hrvatskom domu "Herceg Stjepan Kosača" u Mostaru održat će se konferencija za novinare u 10.45 sati.

Prisutnima će se obratiti ministar obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Rašid Hadžović, šefica Službe za odgoj, obrazovanje, mlade i sport Grada Mostara Senada Sadović, savjetnica GIZ projekta "Stručno obrazovanje u BiH" Elma Badžak, menadžerica Asocijacije poduzetnika Hercegovine Helena Takač, u ime Alfa Therm d.o.o. Nikica Vučina te jedna od učenica.

Na događaju, koji će se održati u okviru aktivnosti Sajma srednjih škola Grada Mostara 2019. godine, učenicama osnovnih škola prezentirat će se priče uspješnih žena koje su završile tehnička i stručna zanimanja, kao i prezentacija učenica razreda devetih osnovnih škola koje su posjetile kompanije iz različitih stručnih i tehničkih sektora.

"Girl's Day" se realizira u okviru projekta Njemačkog društva za međunarodnu suradnju GIZ - "Stručno obrazovanje u Bosni i Hercegovini", u suradnji s Ministarstvom obrazovanja, znanosti, kulture i sporta HNŽ-a te Gradom Mostarom.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Dogovor o poboljšanju odgojno-obrazovanog rada u osnovnim i srednjim školama ZDK

Hrvatska: Gotovo 38.000 zaposlenih u obrazovanju nezadovoljno koeficijentima

Hota-Muminović u posjeti školama: Želimo vidjeti iz prve ruke kako napreduje reforma

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana