Najave     | 22.03.2019. 13:01 |

Nekadašnji osobni kuhar Oprah Winfrey dolazi u Mostar na food startup

FENA Saopćenje

MOSTAR, 22. ožujka (FENA) - Art Smith, američki kuhar koji je radio za Boba Grahama, Jeba Busha i do 2007. bio osobni kuhar Oprah Winfrey, dolazi u Mostar gdje će sudjelovati na prehrambenom startupu, kojeg u travnju organizira mostarski SPARK.

Kako se ističe u najavi, događaj Fireside Chat: Pokretanje prehrambenog startupa, održat će se u četvrtak, 11. travnja, u 18 sati u SPARK-u.

 Prvi gost je Art Smith, američki kuhar koji je radio za Boba Grahama, Jeba Busha i do 2007. bio osobni kuhar Oprah Winfrey. Njegova stručnost je južnjačka kuhinja. Nakon njega svoju priču će podijeliti Lauren Bernstein, osnivačica i direktorica projekta The Culinary Diplomacy, koja radi u Obaminom izaslanstvu u State Departmentu, te je bila mentorica direktorice SPARK-a i Zdrave Logike, Maje Miljević, za vrijeme YTILI Fellowshipa.

 Startupi ne moraju biti samo IT orijentirani - interes za prehrambene startupe je u porastu, radilo se o startupima za olakšavanje narudžbe hrane, proizvodnji organske hrane ili poboljšavaju održivosti svijeta.

 "No, iako je to neporeciv izbor mnogih poduzetnika, to je posebna grana startup svijeta u kojoj vrijede neka malo drugačija pravila. Postoje neki elementi koji osiguravaju da ostanete na pravom putu i da besprijekorno nastavite poslovati", navode u SPARK-u i pozivaju sve one, koji žele pokrenuti svoj prehrambeni startup i olakšati život nudeći lakši pristup organskoj i održivijoj hrani, da im se pridruže.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

U BiH 18 startupa; samo jedan od njih privukao 15,3 milijuna maraka

Započeo Sarajevo Tech Startup Summit – Od inovativne ideje do uspješnog startupa

Danas potpisivanje ugovora za 59 početnih biznisa u povratničkim sredinama

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom