FENA biznis     | 21.03.2019. 13:56 |

Slavljenički tjedan u Code Hubu započinje meetupom o cyber sigurnosti

FENA Saopćenje

Prošlo je gotovo točno godinu dana od dana kada je INTERA Tehnološki Park otvorio vrata Code Hub-a Mostar, prvog coworking prostora u središtu Mostara. Na više od 130 kvadratnih metara ovaj prostor svojim korisnicima pruža idealno mjesto i ugodnu atmosferu za rad, a dodatnim sadržajima im omogućava pristup informacijama i razvoj različitih vještina.

Iznimno ponosan na početak poslovanja svog coworking prostora, INTERA Tehnološki Park priprema proslavu prvog rođendana Code Hub-a Mostar. Slavljenički tjedan će započeti organizacijom devetog izdanja Code On Meetup-a koji će se održati u ponedjeljak, 25.3.2019. godine u 18h. Code On Meetup Vol. 9: Cyber Security – One on One obuhvatit će aktualne teme o najvećim cyber napadima u posljednjih godinu dana, sigurnosnim propustima servisa na internetu, ranjivim populacijama ljudi te sigurnosti podataka pojedinaca na internetu. Meetup će poslužiti i kao idealna prilika za čuti kako pronaći posao i zaposliti se u području cyber sigurnosti.

O ovim važnim temama svim prisutnima će govoriti mr.sc. Adel Handžić, suradnik na Fakultetu informacijskih tehnologija i CITO u poduzeću Config d.o.o. S više od 16 godina iskustva u ovom području te relevantnim Cisco i Microsoft certifikatima idealan je za prijenos znanja i važnih savjeta. Svi zainteresirani svoje sudjelovanje mogu potvrditi kratkom registracijom na linku te u ponedjeljak doći u Code Hub Mostar koji se nalazi u prizemlju zgrade Ledara na adresi Kardinala Stepinca bb.

Ovaj edukativni događaj, kojim Code Hub svojim korisnicima i onima koji će to tek postati omogućava pristup novim znanjima, tek je uvod u proslavu prvog rođendana. Što nas očekuje u nastavku? Zabava i druženje dvije su riječi koje su dovoljna najava! Pratite stranice i društvene mreže – sve informacije će uskoro biti objavljene!

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

TP 'Intera' Mostar: Radionica o digitalizaciji procesa u MSP

Mostar i ove godine domaćin konferencije Connecto

Poznati detalji programa trećeg izdanja Cross Border Coworking Conference

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom