FENA biznis     | 19.03.2019. 16:27 |

Vakufska banka i OREA uručili nagrade poduzetnicama

FENA Saopćenje

Podrška ženskom poduzetništvu

Vakufska banka i OREA uručili nagrade poduzetnicama 

 

Saradnja Vakufske banke i portala OREA danas je krunisana dodjelom nagrada poduzetnicama čiji su brandovi izglasani za najbolje na OREA platformi online prodaje. Nagrade su dodijelili Amra Silajdžić- Džeko, članica OREA tima, Denis Čivgin, predsjednik Uprave Vakufske banke i Adnan Bogunić, član Uprave Vakufske banke.

Ova društveno odgovorna kampanja pokrenuta je povodom Dana žena, kada su i proglašene pobjednice – prvo mjesto je osvojila Sanja Bošnjak sa svojom online radnjom „SJEWELRY”. Prati je Šušur-Amra Efendić kao drugoplasirana, dok je treća najbolja radnja “Koncept Karla” u vlasništvu Karle Ćorluka. S obzirom na veliki broj aktivnih poduzetnica na platformi, konkurencija je bila oštra, a glasanje je provedeno javno na socijalnim mrežama prema kriteriju uređenosti i profesionalne prezentacije online radnje.

Ove tri poduzetnice su odlučile plasirati svoje proizvode putem “online radnji” na OREA platformi za kupoprodaju ručno rađenih, originalnih brandova sa lokalnom etiketom.

Amra Silajdžić-Džeko, članica OREA tima se obratila poduzetnicama riječima: “Naš tim slijedi misiju osnaživanja lokalne ekonomije kroz ustupanje online prostora za prodaju, tehničku asistenciju i promociju domaćih proizvoda s originalnim potpisom. Vaš uspjeh nam dokazuje da ova misija ima smisao i dugoročnu perspektivu u BiH”.       

Predsjednik Uprave Vakufske banke, Denis Čivgin je pobjednicama uručio nagradne čekove i obratio im se riječima: ”Čestitam vam na hrabrosti, viziji i poduzetničkom duhu! Ovo su upravo vrijednosti koje Vakufska banka želi promovirati kroz ovu, kao i mnoge druge akcije kreiranja dobrobiti za zajednicu. Mali biznis je jedan od najpotencijalnijih generatora privrednog razvoja u Bosni i Hercegovini, a žensko poduzetništvo tu ima centralnu ulogu. Stoga će naša banka sigurno i dalje davati podršku ovakvim inicijativama”. 

 ______________________________________________________________________________

 Vakufska banka posluje već 27 godina sa sjedištem u Sarajevu te sa gotovo 200 uposlenih pruža bankarske usluge u 20 poslovnica širom Federacije BiH. U svom pristupu klijentima se diferencira kroz neposredan lični odnos baziran na profesionalizmu i povjerenju, nudeći pri tome sve vrste konvencionalnih i najsavremenijih bankarskih servisa i proizvoda. 

 

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo