Servisne informacije     | 18.03.2019. 14:28 |

U BiH sutra oblačno s kišom u nizinama, a u višim područjima sa snijegom

FENA Saopćenje

SRAJEVO, 18. marta (FENA) - Naoblačenje sa zapada od sredine prema kraju dana danas je jače postepeno zahvatilo Bosnu i Hercegovini i uslovilo padavine. Većina padavina je registrovana na području Krajine.

Temperature zraka u 13.00 sati: Bjelašnica 0, Bihać 4, Prijedor 9, Sanski Most 10, Ivan-sedlo 11, Livno 12, Trebinje 13, Banja Luka, Široki Brijeg i Sokolac 14, Drvar, Grude i Mostar 15, Gradačac i Stolac 16, Bugojno i Neum 17, Brčko, Doboj, Jajce, Sarajevo i Tuzla 18, Bijeljina, Srebrenica i Zenica 20 i Zvornik 21 stepen.

U Bosni i Hercegovini sutra će biti oblačno vrijeme sa kišom u nizinama. U višim područjima će padati snijeg. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom će se kretati između 1 i 5 stepeni, a na jugu zemlje od 6 do 11. Najviša dnevna temperatura zraka većinom će iznositi između 4 i 9, a na jugu BiH od 12 do 16 stepeni.

U Sarajevu će biti oblačno sa kišom. Jutarnja temperatura zraka oko 3, a najviša dnevna oko 7 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

U većem dijelu Hercegovine i na sjeveru Bosne vedro, u ostatku BiH oblačno

Od sredine dana pogoršanje vremena, slijedi zahlađenje i padavine

U BiH jutros sunčano, u Bihaću u 8.00 sati 20 stepeni

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu