Stranačke aktivnosti     | 18.03.2019. 10:53 |

Saopćenje za javnost SBB-a BiH

FENA Saopćenje

Šef delegacije EU u BiH i sprecijani predstavnik EU Lars Gunar Wigemark razgovarao je danas sa predsjednikom SBB-a Fahrudinom Radončićem u prostorijama ove stranke. To je jedan u nizu Wigemarkovih susreta sa domaćim liderima uoči posjete komesara EU za susjednu politiku i pregovore o proširenju Johanes Hana Bosni i Hercegovini koja se očekuje 23. marta ove godine.

Wimegark je upoznao predsjednika SBB-a o dosadašnjim aktivnostima na pripremi nove agende za socioekonomske reforme u Bosni i Hercegovini i njenim preliminarnim sadržajem.

Radončić je iskazao čvrstu podršku SBB-a svim reformama koji će od BiH napraviti uređenije i bogatije društvo za njene građane. Također, on je iznio i manje sugestije vezano za sadržaj platforme, za koju je u razgovoru sa Wigemarkom ocijenio da se radi o iznimno dobro pripremljenoj viziji prioriteta rada buduće vlasti neovisno od toga ko će je činiti.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Radončić: Skupo sam platio višedecenijsku borbu protiv državne mafije, ali, zahvaljujući Sky aplikaciji, sve dolazi na svoje

Saopćenje za javnost SBBBiH

Radončić: Komšić nema pravo da Bošnjake okreće protiv Vašingtona i ruši naše mostove prema Bajdenovoj administraciji

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo