Bosna i Hercegovina     | 16.03.2019. 19:23 |

Izaslanstva HDZ-a i HNS-a obilježila 20. obljetnicu od atentata na Jozu Leutara

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 16. marta (FENA) - Polaganjem cvijeća na spomen-obilježje danas je obilježena 20. obljetnica stradanja zamjenika ministra unutarnjih poslova Federacije Bosne i Hercegovine i predsjednika Županijskog odbora vrhbosanske županijske organizacije Hrvatske narodne zajednice (HDZ) BiH Joze Leutara.

Na spomen-obilježju u Alipašinoj ulici u Sarajevu vijence su, uz članove obitelji Leutar, položili i članovi izaslanstva HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora (HNS) koje je predvodila glavna tajnica HDZ-a BiH Miljana Glamuzina, saopćeno je iz HDZ-a BiH.

U izaslanstvu su bili još član Predsjedništva HDZ-a BiH i zastupnik u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Mijo Matanović, član Predsjedništva HNS-a Ivan Musa, uime Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije Branko Drinovac, kao i članovi Županijskog odbora HDZ-a BiH Vrhbosna predvođeni predsjednikom Draženom Trlinom.

U naselju Ciglane u Sarajevu 16. marta 1999. godine izvršen je atentat na Jozu Leutara, a od posljedica ranjavanja preminuo je 12 dana kasnije, 28. marta. I nakon 20 godina od atentata još uvijek nisu otkriveni počinitelji.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

U ponedjeljak sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana