Sport     | 15.03.2019. 16:30 |

Šatorović primio predstavnike sindikata profesionalnih fudbalera iz regije

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 15. marta (FENA) - Predsjednik Saveza samostalnih sindikata Bosne i Hercegovine Selvedin Šatorović sastao se danas u Domu sindikata s predstavnicima sindikata profesionalnih nogometaša iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Bosne i Hercegovine i Slovačke koji su u dvodnevnoj posjeti Sarajevu.

Razlog dolaska u glavni grad BiH je bio razgovor o svim problemima i izazovima s kojima se u svom radu suočavaju sindikati profesionalnih nogometaša. S obzirom na to da je Sindikat profesionalnih nogometaša u BiH punopravna članica Saveza samostalnih sindikata BiH, učesnici dvodnevnog skupa su posjetili prostorije SSSBiH i samog Sindikata profesionalnih nogometaša u BiH.

Tokom razgovora su razmijenjena dosadašnja iskustva u sindikalnom radu, te je uime Saveza samostalnih sindikata BiH svim predstavnicima sindikata profesionalnih nogometaša data puna podrška u njihovom daljnjem radu.

Među onima koji su danas bili u posjeti Savezu samostalnih sindikata BiH bili su i Jan Muha, bivši golman reprezentacije Slovačke, Mirko Poledica, bivši nogometaš iz Srbije, Panče Kjumbev i Stojče Temelkov iz Sjeverne Makedonije, te Mario Jurić iz Hrvatske, Željko Jovanović iz Crne Gore i Aldin Džidić, predsjednik Sindikata profesionalnih nogometaša u BiH.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Počinju kvalifikacije za EP za nogometašice, BiH pod vodstvom novog selektora protiv Portugala i S. Irske

Takmičarska komisija NSBiH: Sarajevu oduzeta tri boda, suspendovani Mirvić i Ibričić

Egipćani sumnjaju u pobjedu nad Hrvatskom

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!