Bosna i Hercegovina     | 14.03.2019. 19:22 |

Ispravka saopćenja - Dodik primio u nastupnu posjetu ambasadora Države Katar

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 14. marta (FENA) - Iz Predsjedništva BiH upućena je ispravka prethodno poslanog saopćenja u kojem je navedeno da je predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik primio je u nastupnu posjetu ambasadora Države Kuvajt, a treba da  piše ambasadora Države Katar Sultana Bin Alija Al-Khatera.

Molimo da koristite  ovu verziju saopćenja:

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik primio je u nastupnu posjetu ambasadora Države Katar Sultana Bin Alija Al-Khatera. 

Tokom susreta obostrano je ocijenjeno da su odnosi Bosne i Hercegovine i Države Katar dobri, ali da postoji dosta prostora da se unaprijede, posebno na ekonomskom planu.  Ambasador Države Katara najavio je dolazak privredne delegacije iz Katara, koja će učestvovati na Jahorina Business Forumu i izrazio nadu da će posjeta otvoriti nove mogućnosti privredne saradnje. 

Na sastanku je također razgovarano o ugovornom reguliranju bilaternih odnosa, te izražena spremnost da se ulože dodatni napori kako bi se sporazumi, koji su u fazi usaglašavanja, što prije potpisali, navodi se u saopćenju iz Predsjedništva BiH.

 

(FENA) B. D.

Vezane vijesti

Brisel - Kralj Belgije Filip u audijenciju primio Denisa Bećirovića

Bećirović: OHR je integralni i nezaobilazni dio Dejtonskog mirovnog sporazuma

Cvijanović u Bakuu s predsjednikom Aliyevim razgovarala o globalnim političkim prilikama

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo