FENA.BIZ

Addiko Red Wednesday – Podignite kredit i na poklon dobijate do 500 KM

Foto/Addiko Bank

Addiko banka u srijedu, 13.03., organizuje drugu ovogodišnju Red Wednesday akciju. Postojeći i novi klijenti, koji za kredit apliciraju 13.03., na poklon će dobiti do 500 KM.

„Nastavljamo sa iznenađenjima za naše postojeće, ali i nove klijente. Nastojimo im omogućiti dodatne pogodnosti u poslovanju sa nama. Jedna od tih pogodnosti je svakako Red Wednesday akcija, u okviru koje im ovaj put vraćamo dio novca", istakla je Belma Sekavić Bandić, član Uprave Addiko Bank d.d. Sarajevo i dodala da Addiko banka u Bosni i Hercegovini već četvrti put organizuje ovu jedinstvenu akciju, svaki put sa izuzetnih uspjehom i odličnim reakcijama klijenata.

“Učešće u Addiko Red Wednesday akciji je vrlo jednostavno: svi oni koji za Addiko Blic gotovinski kredit apliciraju u srijedu, 13.03.2019. godine, a kredit im bude odobren i plasiran, dobivaju poklon na svoj tekući račun. Vrijednost poklona zavisi od iznosa odobrenih novih sredstava i može maksimalno biti do 500 KM”, naglasio je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka.

Akcija Red Wednesday osmišljena je po uzoru na globalno poznatu akciju Black Friday, u okviru koje kupci dobivaju posebne pogodnosti prilikom kupovine na određeni dan. I ovaj put je zahtjev za kredit moguće podnijeti u poslovnici Banke ili putem Kontakt centra (pozivom ili mailom), te putem Facebook stranice Banke „Addiko Bank BiH“.

 

Emir Jildizlar
Menadžer korporativnih komunikacija
Corporate communication manager

Addiko Bank d.d.
Trg solidarnosti 12, 71 000 Sarajevo, BiH
T + 387 (0)33 755 783, M +387 61 491 899
emir.jildizlar@addiko.com
addiko.ba

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.