Sport     | 09.03.2019. 12:38 |

Sedolski: Znamo tko dolazi na Pecaru, dat ćemo sve od sebe za dobar rezultat

FENA Ivan Crnjac

ŠIROKI BRIJEG, 9. ožujka (FENA) - U prostorijama NK Široki Brijeg održana je konferencija za novinare oči utakmice Široki Brijeg - NK Sarajevo, koja će biti odigrana u nedjelju.

Trener Sedolski istaknuo je da zna tko dolazi na Pecaru. 

- Sarajevo je prva ekipa na ljestvici koja ima dosta bodova i kvalitetne igrače prema naprijed koji mogu riješiti utakmicu. Ipak, mi smo Široki, igramo kod kuće i dat ćemo sve od sebe za dobar rezultat te nećemo odustati od našeg stila igre - istaknuo je strateg Širokog.

Sedolski je naglasio kako im fale Matić, Bagarić, Pamić, navodeći kako su to ključni igrači momčadi, ali da se nada da će uspjeti dobro odigrati i bez spomenute trojke.

- To će biti lijepa utakmica i neka bolji pobijedi. Znamo i što se događalo ovih dana, svi smo u šoku - rekao je Sedolski i podsjetio na preminulog mladog vratara Krešimira Bandića Ketu.

- Ono što sam vidio na treningu jučer daje mi sigurnost da možemo napraviti dobar rezultat. Mi ćemo igrati za onog igrača koji je do neki dan bio s nama i dijelio svlačionicu, to će biti jedan motiv za nas, da uzvratimo tako našem Keti - kazao je Sedolski.

Dodao je da Sarajevo ima dosta bodova i da su vjerojatno već prvaci, iako do kraja ima još dosta kola. 

- Mi se možemo nositi, sutra je nova utakmica, novo dokazivanje i nadam se da će biti dobar rezultat, onakav kakvim ga svi priželjkujemo - istaknuo je trener momčadi s Pecare.

Luka Begonja, jedan od igrača NK Široki istaknuo je kako se nada da će Široki ponoviti dobru igru kao u utakmici sa Zrinjskim. 

- Ako ponovimo onakvih 65 - 70 minuta, pokažemo htijenje, želju i volju, rezultat neće izostati. Sve ovo što se dogodilo u posljednja dva tri dana šokiralo nas je, tek smo jučer došli k sebi i idemo odigrati utakmicu za našeg Ketu - kazao je Begonja. 

 Igrač Širokog Petar Franjić kazao je da je događaj oko preminulog Bandića sve potresao, no da trebaju pokazati da mogu igrati i pružiti partiju kao što je to bilo protiv Zrinjskog.

Inače, Sarajevo je prvoplasirana momčad s 49 bodova i eventualnom pobjedom sutra bi dodatno pojačao šanse za osvajanje titule.

S druge strane, Širokom su 'za vratom' Željezničar, Sloboda i Mladost koji imaju bod, odnosno, tri boda manje od momčadi s Pecare.
 

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

Poziv na press konferenciju povodom kampanje 'Ne zatvarajmo oči. Zaštitimo djecu na internetu'

Konferencija za medije predsjednika HDZ-a i HNS-a BiH

Davis Cup: Konferencija za medije povodom odigravanja meča između reprezentacija BiH i SR Njemačke

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'