Bosna i Hercegovina     | 08.03.2019. 12:43 |

Crnogorac uhićen pri ulasku u BiH prema tjeralici Interpola

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 8. ožujka (FENA) - Službenici Postrojbe granične policije Trebinje u četvrtak su lišili slobode M.M. (1975.), državljanina Crne Gore jer je graničnim provjerama utvrđeno da je za njim Interpol Stockholm raspisao tjeralicu zbog teškog kaznenog djela primanja ukradene stvari.

 Kontroliran je pri ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Klobuk i predan službenicima Sudske policije Suda BiH, priopćeno je iz Granične policije BiH.

 Istoga dana, pri izlasku iz BiH na prijelazu Neum lišena je slobode E. B. (1983.) jer je potražuje Općinski sud u Zenici zbog kaznenog djela nasilja u obitelji.

 Službenici PGP-a Neum bh. državljanku predali su službenicima Sudske policije Mostar.

Istovremeno, službenici Postrojbe granične policije Aerodrom Sarajevo na letu za Koln otkrili su četiri krivotvorene osobne iskaznice Belgije.

 Spomenute dokumente, tijekom kontrole putovnica, na uvid je dalo četvero državljana Irana koji su posjedovali potvrde o iskazanoj namjeri podnošenja zahtjeva za azil u BiH.

 Na autobusnoj stanici u Zvorniku, službenici Granične policije BiH su kontrolom dviju osoba afroazijskog podrijetla otkrili dvije krivotvorene osobne iskaznice Italije i boravišnu dozvolu Italije.

 Po nalogu tužitelja Županijskog tužiteljstva Kantona Sarajevo i Okružnog javnog tužiteljstva u Bijeljini, strani državljani predani su pripadnicima Službe za poslove sa strancima BiH na daljnje postupanje, dok su krivotvoreni dokumenti privremeno oduzeti.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Slobode lišena osoba s Interpolove crvene potjernice

Državljanin Srbije i BiH uhićen u Zagrebu po Interpolovoj tjeralici

Uhićen bivši crnogorski reprezentativac

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'