Servisne informacije     | 06.03.2019. 14:23 |

U BiH sutra umjereno oblačno

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 6. marta (FENA) - U Bosni i Hercegovini  sutra se očekuje malo do umjereno oblačno vrijeme. Tokom dana slijedi mjestimično povećanje oblačnosti, a nešto više oblačnosti očekuje se u zapadnim područjima.

Vjetar će biti umjerene jačine, na momente i pojačan, južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 10, u Krajini i do 14, a najviša dnevna  između 14 i 20 stupnjeva.

U Sarajevu će biti malo do umjereno oblačno vrijeme. Tokom dana se očekuje postupno povećanje oblačnosti. Jutarnja temperatura oko 4, a najviša dnevna oko 16 stupnjeva. 

U Bosni i Hercegovini danas je  sunčano vrijeme uz malu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove bilo je magle ili niskih oblaka.

Temperature zraka u 13.00 sati: Bjelašnica -3 stupnja, Ivan-sedlo 10, Sokolac 12, Livno i Srebrenica 13, Bijeljina, Neum, Zenica i Zvornik 15, Brčko, Bugojno, Drvar, Gradačac, Jajce, Sarajevo i Tuzla 16, Doboj i Stolac 17, Banja Luka, Grude, Sanski Most i Trebinje 18, Mostar i Prijedor 19 i Bihać 20 stupnjeva, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Od sredine dana pogoršanje vremena, slijedi zahlađenje i padavine

U BiH jutros sunčano, u Bihaću u 8.00 sati 20 stepeni

U BiH oblačno, dnevna temperatura od 14 do 20 stepeni

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana