Bosna i Hercegovina     | 28.02.2019. 16:59 |

Okrugli stol regionalnih javnih poštanskih operatora održan u Mostaru

FENA Saopćenje

MOSTAR, 28. veljače (FENA) - U organizaciji Hrvatske pošte Mostar održan je okrugli stol na temu unaprjeđenja suradnje regionalnih javnih poštanskih operatora pod nazivom "Pogled u budućnost, digitalni trendovi i njihov utjecaj na razvoj poštanske djelatnosti".

Cilj okruglog stola bio je razmjena pozitivnih i uspješnih iskustava u segmentu primjene novih digitalnih tehnologija u poštanskoj djelatnosti.

O iskustvima Hrvatske pošte Mostar u primjeni novih tehnologija u poštanskom poslovanju uvodno izlaganje imao je predsjednik Uprave HP Mostar Mate Rupčić, nakon čega je uslijedio okrugli stol na kome su sudionici iznijeli svoja iskustva s primjenom novih digitalnih tehnologija te njihov učinak na unaprjeđenje poštanske djelatnosti.

"Kvalitetna rasprava i razmjena iskustava regionalnih poštanskih operatora temelj su za brži i bolji razvoj poštanske djelatnosti s posebnom pozornošću na praćenje i usvajanje najnovijih digitalnih trendova, što je pokazao i ovaj okrugli stol koji je održan u Mostaru", stoji u priopćenju Hrvatske pošte Mostar.

Na okruglom stolu, uz domaćine, sudjelovali su i predstavnici BH Pošte Sarajevo, Pošte Srpske Banja Luka, Pošte Crne Gore, Pošte Srbije i Hrvatske pošte Zagreb.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Bira se najljepša poštanska marka izdana u 2023. godini

Prigodnim poštanskim markama HP Mostar obilježava Međunarodni dan vina

Prigodnom poštanskom markom HP Mostar obilježila 700. obljetnicu smrti Marka Pola

Promo

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!