Bosna i Hercegovina     | 27.02.2019. 15:05 |

Poziv za čišćenje Grada Mostara

FENA Saopćenje

MOSTAR, 27. veljače (FENA) - Grad Mostar uputio je poziv svim građanima, uposlenicima Gradske uprave i nevladinim organizacijama koje se bave zaštitom okoliša da u subotu, 2. ožujka, od 9 do 13 sati pomognu u akciji čišćenja Mostara, kako bi se uklonila šteta pričinjena olujnim nevremenom.

Olujno nevrijeme koje je pogodilo Grad Mostar 23. i 24. veljače pričinilo je materijalnu štetu na gospodarskim i stambenim objektima te javnim površinama.

Javno poduzeće (JP) Komunalno, JP Parkovi i JP Komos osigurat će uvjete za prikupljanje i odvoz komunalnog otpada na deponiju na punktovima Tekija kod Pošte, Luka 1 kod bivšeg restorana Bulić, Zalik lokacije posuda za odlaganje otpada, Mukoša lokacija posuda za odlaganje otpada, Sjeverni logor lokacije posuda za odlaganje otpada kod Parka, Pasjak- proširenje, Plato Lira i Zalik M17 lokacije posuda za odlaganje otpada.

Povjerenici gradskih mjesnih zajednica dužni su otvoriti službene prostorije mjesnih zajednica u 8.30 sati te podijeliti alatke i vreće za prikupljanje komunalnog otpada, a građanima će u slučaju potrebe biti otvorena telefonska linija u Službi civilne zaštite i vatrogastva na broj 036 558 253, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Grada Mostara.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

U subotu otvaranje panoramskog kotača u Mostaru

U Mostaru izložba i proglašenje najboljih radova u sklopu Dana frankofonije

Obavijest za građane Splitske ulice u Mostaru

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo