Bosna i Hercegovina     | 26.02.2019. 15:33 |

Učenicima srednjih i osnovnih škola prezentiran projekt Mostar EPK 2024

FENA Saopćenje

MOSTAR, 26. veljače (FENA) - Članovi Tima Mostar 2024 Adela Lerić i Mirko Božić prezentirali su u utorak učenicima srednjih i osnovnih škola Mostara projekt Mostar-Europska prijestolnica kulture (EPK) 2024. godine.

Prezentacija je organizirana u suradnji sa Sajmom srednjih i osnovnih škola Mostara, a ovogodišnji Sajam bit će upravo u duhu EPK-a, odnosno tema istraživanja mješovitih timova učenika srednjih i osnovnih škola bit će "Mostar-Europska prijestolnica kulture 2024. godine".

Cilj ovog Sajma, koji se realizira već osmu godinu, je promoviranje suradnje i komunikacije te predstavljanje ponude srednjoškolskog obrazovanja u Gradu Mostaru.

Organizira se u partnerstvu Grada Mostara, Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanske županije, Vijeća mladih Grada Mostara i Vijeća učenika srednjih škola Grada Mostara u suradnji sa Zavodom za školstvo, Pedagoškim zavodom, srednjim i osnovnim školama, Asocijacijom poduzetnika Hercegovine i Njemačkim društvom za međunarodnu suradnju (GIZ), a uz potporu mostarskoga ureda Misije OESS-a, priopćeno je iz Tima Mostar 2024.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Sveučilište i Univerzitet uključuju se u projekt Mostar – EPK 2024.

Pozorište lutaka i Centar za kulturu gosti Foruma na šetnici

Građanima predstavljen projekt 'Mostar EPK 2024'

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta