Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 23.02.2019. 11:12 |

Miličević: Očekujem pobjedu u Mostaru, u Kupu imamo šansu za finale

FENA

TUZLA, 23. februara (FENA) – Rukometašice tuzlanskog Jedinstva odlično su krenule u drugi dio prvenstva BiH. U četvrtfinalu kupa BiH, u dvije utakmice ostvarile su pobjede protiv Jedinstva iz Brčkog i plasirale su se u polufinale, gdje im predstoje dvije utakmice s ekipom Hadžići Dido Group.

U prvenstvu su krenule ubjedljivom pobjedom protiv Ilidže, a sutra u Mostaru protiv Katarine imaju priliku nastaviti niz pobjeda.

Jedna od najefikasnijih igračica Tuzlanki Zorana Miličević, na tri posljednje zvanične utakmice postigla je 18 golova, od čega u Kupu protiv Jedinstva 11. Svakako je bitna igračica ekipe trenera Danijela Sabljića.

– Sutra imamo duel s Katarinom i svakako ćemo ići na pobjedu i dati sve od sebe da se vratimo s bodovima. Ušle smo u super seriju i sve osim trijumfa bi nas svakako razočaralo – kaže Miličević koja je pred početak sezone u Jedinstvo došla iz Doboja.

Govoreći o plasmanu u polufinale Kupa BiH i susretu s ekipom Hadžića DG, početkom idućeg mjeseca, smatra da će biti neizvjesno, ali i zanimljivo.

- Na prvu polufinalnu utakmicu ne idemo s 'bijelom zastavom'. Velika nam je želja finale, ali svjesni smo da neće biti nimalo lako protiv čvrste ekipe iz Hadžića – zaključila je Zorana Miličević u razgovoru za Fenu.

Utakmica Katarina – Jedinstvo (Tuzla) igra se u Mostaru, u nedjelju od 17 sati.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

Vlada TK će podržati rukometnu utakmicu reprezentacija BiH i Portugala

Izviđač obranio naslov prvaka BiH u rukometu 

Rukometašice BiH počinju pripreme za susrete protiv Rumunije i Hrvatske

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu